• www.hdromedia.com
  • getiptvromania@gmail.com
  • Opening Time : 08 : AM - 10 PM

PARTENERII NOȘTRI

seo for beginners

PARTENERIAT

Echipa CanaleRO.info vă oferim oportunitatea de a stabili parteneriate web cu alte site-uri interesate de promovarea încrucișată prin schimb de bannere. Mai jos veți găsi opțiunile noastre de bannere, împreună cu codul HTML corespunzător pentru a le adăuga pe pagina dvs. De asemenea, aveți posibilitatea să salvați imaginea dorită și să o încărcați pe propriul site.

CONDIȚII DE PARTENERIAT

Parteneriatul poate fi stabilit cu persoane fizice sau juridice care dețin un site propriu. Relația de parteneriat se formează prin acordul scris (prin email) între cei doi parteneri, fără a fi necesară încheierea unui contract.

Vă rugăm să alegeți dintre bannere cel care se potrivește cel mai bine designului site-ului dvs. și să-l trimiteți la adresa getiptvromania@gmail.com, indicând și adresa web la care doriți să fie afișat bannerul. Bannerul dvs. va fi expus în secțiunea „Parteneri” și Blog.

Acceptăm formatele .jpg, .png și .gif pentru bannere, având dimensiunea de (165×68, 88×40, 125×125, 230×60, 300×200, 468×60) pixeli. Relația de parteneriat poate înceta în următoarele situații: nerespectarea condițiilor de parteneriat (în cazul în care reclama canalero.info nu mai este afișată pe site-ul partener – relația de parteneriat poate fi restabilită prin reluarea afișării), la solicitarea unuia dintre parteneri prin notificare scrisă trimisă la getiptvromania@gmail.com, modificarea conținutului site-ului partener într-un mod considerat neadecvat de canalero.info

Ne rezervăm dreptul de a refuza solicitările de parteneriat fără a oferi explicații.